• Big Pantai Batu Burok

    BIG kali ni memang saje je nak buat jauh-jauh. Bosan kut asyik buat aktiviti kat IPG terchenta je, apa salahnya kali ni kita jalan-jalan kat Pantai Batu Burok , Kuala Terengganu. Luas perjalanan, bertambah-tambahla pengalaman kita bukan?

  • Talentime 2011

    KSM Talentime 2011 yg telah dianjurkn oleh pelajar PPISMP TESL SEM 3 brtujuan mncungkil bakat2 trpendam guru2 pelatih di institut ini..oleh itu, kami tlh mengambil ksmpatan dan peluang ni tuk menyertainye..

  • Aidilfitri 2011

    Raya datang lagi! Kali ni sambutan Aidilfitri di IPGKSM sedikit berbeza kalau nak dibandingkan dengan sambutan yang sebelum ini. Meriah gilerr! Opkos meriah sesangat sebab kali ni, semua kelas di kehendaki untuk menyediakan juadah hari raya, dalam kata lain, kelas terbuka.

  • Majlis Berbuka Puasa

    Aha.. Ramadhan kali ni diserikan dengan acara berbuka puasa beramai-ramai di teratak KU berdedikasi: Arif a.k.a Insp. Amir. Perjalanan yang memakan masa lebih kurang 15 minit dari IPG KSM terchenta ke Semerak, iaitu lokasi singgah iftar kita pada kali ini.

  • Language Camp

    Language Camp di Agro Resort Setiu. Agro lagi.. Hari tu Kem Kepenggunaan pun buat kat sini jugak. Tapi tapi tapi... kali ni penginapan dan makan-makan terbaik la compare dengan kem hari tu. Bermalam di Lakeview Suite(nama nak grand je kann~) cukup untuk membuatkan diri ni terperasan konon-konon sedang bercuti. Khayalan semata.

  • Biodiversiti Sungkai

    kelas 4 PISMP SN dah buat lawatan biodiversiti di sungkai, perak.. tempat yang kami tuju adalah pusat konservasi hidupan liar sungkai.. kat sana ada rusa, seladang dan 6 spesies burung kuang

  • Perkhemahan UB

    UB stand for = Unit Beruniform lah.. perkhemahan ni telah dijalankan di KEM TEBU VIEW, LaTA bElatan.. pada 11-14 September 2012.. hari Selasa - Jumaat..nak dijadikan cerita, dalam kelas 4 Pismp Sn ni ada dua bahagian UB.. 1 kechik 1 besar kaumnya.kaum kechik = PPK (PANDU PUTERI KADET) Ahlinya : Cik Maisarah Manas (sorg je..)

  • Raye Hoyyeah!!

    Raye2 lagi!!. hoyeah..alhamdulillah tahun ini sekali lagi IPG kita yang terchenta mengadakan OPEN CLASSS. Sebelum tu, mintak maap banyak-banyak disebabkan lambat mengUPDATE. Banyak betoi aktiviti lepas raya sampai tak sempat nak kongsikan cerita2 best. Tapi kata omputeh better late than never, kan??.

Friday, 22 August 2014

Rayer Terakhir Di Bumi Besut


Jom tengok suasana rayer dengan budak - budak yang eksaited nak abes belajar...

selfie dulu sebelum makan..

jejaka-jejaka idaman kelas Sains..

bunga-bunga di taman larangan.ahaksss..
katenya trending, gedikss ke kiut?? ewwww

tiga masih single, lagi sorang sudah berpunye oke.


bersunggohnye makang Mr. Bad..

gumbira..

bersama papa tersayam Inche Zikri Awang



alhamdulillah..sedap bak hang!!

beautiful princess..so ayu..


dapnye..meleleh air liur

keluarga bahagia Jabatan Sains...


Selamat hari raye & maaf zahir batin dari kami pelajar tahun akhir unit Sains..doakan kami lulus VIVA, intebiu SPP dan final exam. semoga cepat -cepat posting..in sha Allah..

0 idea:

Entri Lapuk